Over dit evenement

Beschrijving

Kom en ontdek de prachtige wereld van T’ai Chi Qigong!

Ben je op zoek naar een manier om je geest te kalmeren, je gezondheid te versterken en innerlijke harmonie te vinden? Dan zijn T’ai Chi Qigonglessen precies wat je nodig hebt!

Of je nu een beginner bent die nieuwsgierig is naar deze oude Chinese bewegingskunst, of al wat ervaring hebt; de lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Je krijgt begeleiding in rust, balans en energie.

Wat kun je verwachten?

Een impuls voor je gezondheid: T’ai Chi Qigong oefeningen bevorderen de bloedsomloop, versterken de spieren en gewrichten, en helpen stress te verminderen. Je zult je fitter en energieker voelen.

Innerlijke rust: Door de rustige en vloeiende bewegingen in combinatie met ademhalingstechnieken (en soms muziek) zul je merken dat je geest tot rust komt en je stressniveaus afnemen. Dit helpt je om harmonie en nieuwe energie in je dagelijkse leven te vinden.

Coördinatie en balans: T’ai Chi Qigong bevordert lichaamsbewustzijn, evenwicht en coördinatie. Je zult merken dat je houding verbetert en je bewegingen soepeler worden.

Ontmoeting: Sluit je aan bij een groep van gelijkgestemde mensen die geïnteresseerd is in het werken aan hun welzijn. Ontmoet nieuwe mensen en deel ervaringen terwijl je samen leert en groeit.

Mis deze kans niet om T’ai Chi Qigong te ervaren en ontdek de vele voordelen die deze prachtige bewegingskunst te bieden heeft. Kom het gewoon proberen! Ervaar zelf wat de oefeningen met je doen.

Neem contact op via info@angelahoekstra.nl om meer informatie te ontvangen en je in te schrijven. Je bent van harte welkom om weer mee te doen in januari. Een proefles is gratis. 

Voor wie?
Ieder die, ongeacht leeftijd, conditie of ervaring wil bewegen op een zachte en eenvoudige manier, om zo te werken aan gezondheid van lichaam en geest.

Aanvullende informatie

Wil je meer weten over dit evenement? Neem dan contact op
met Angela Hoekstra T'ai Chi Qigong: info@angelahoekstra.nl

Delen

Deel dit evenement via:

Datum:

12 september

Tijd:

Van 13:30 tot 14:30

Locatie:

’t Atelier, Gouverneurlaan 3, 8016 BK Zwolle, Ittersum

Prijs:

€ 90

Niveau:

Alle niveaus

Deelnemen aan activiteit

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen

Volg ons op social media