Bedrijven slaan van zich af tijdens het Caveo NK-Bedrijfstafeltennis

dinsdag 26 maart - 10:51

Het Caveo NK-Bedrijfstafeltennis zit er weer op en er zijn meer dan 500 wedstrijden gespeeld tussen de 51 bedrijven. 212 deelnemers gingen de strijd aan terwijl ze de naam van hun bedrijf de geschiedenis in probeerde te smashen. Het Caveo NK-Bedrijfstafeltennis werd voor de vijfde keer georganiseerd in het Landstede Sportcentrum.

Gestrand

Vijf deelnemers speelde op het toernooi namens SportService Zwolle: Marcel Kraa, Jarno Osseweijer, Damy Kuipers, Arjan Jansen en Anouk Bourgonje. Zowel Arjan, Anouk en Jarno zijn gestrand in de tussenronde van de recreatieve klasse. Damy werd eerder in de groepsfase al uitgeschakeld. Marcel heeft de meeste tegenstanders verslagen en is derde geworden in de Tafeltennisklasse A, de hoogste klasse van het toernooi.

Klassen

Het toernooi bestond uit 4 klassen: de recreatieve klasse, de ProKlasse, de tafeltennisklasse A en de tafeltennisklasse B. De recreatieve klasse werd gewonnen door Peter Willemsen (De Nederlandsche Bank) die in de finale over 3 wedstrijden 2-1 wist te winnen van Patrick Stijf (ValidSign). De ProKlasse werd veroverd door Rajan Kumar (Rabobank). Hij was te sterk voor Richard Schuurman (Reismedia.nl) en won over 3 wedstrijden met 2-1.

Tafeltennisklasse

Tafeltennisklasse A werd gewonnen door Cosmin Stan (De Nederlandsche Bank). Hij versloeg Jeffrey van Eek met 2-0 over 3 wedstrijden. Tafeltennisklasse B was na de 3 finalewedstrijden van Johan Krohne (Politie-eenheid Rotterdam): 2-0.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen