Uitgangspunten Zwolle Sport

Leuk dat je meer wilt weten!

Hier lees je onze uitgangspunten en aanpak!

 • Zwolle Sport brengt overzicht van (top)sport evenementen en aanbod
  Zwolle Sport laat door een actuele agenda zien welke sportactiviteiten er worden aangeboden én welke evenementen er te bezoeken én te beleven zijn. Dit overzicht wordt mede gevuld door sportaanbieders en ondernemers.
 • Zwolle Sport focust zich op inspirerend en informatief en leuk sportnieuws
  Sportevenementen, ontwikkelingen in de Zwolse topsport- en breedtesport, interview met topsporters, ex- (top)sporters én de sportieve parels waar niemand nog wat van weet. Daar schrijven we over. Allemaal nieuws was sportminded Zwolle moet inspireren en infomeren over de sport Zwolle. Leuke weetjes, waardevolle tips om de sport te zien, te doen en te beleven.
 • Zwolle Sport geeft sportieve ondernemers een platform
  Sportieve aanbieders en ondernemers kunnen bij dit platform hun aanbod promoten. Dit kan gratis maar ook tegen een laag tarief waarbij de promotie net wat meer aandacht krijgt. Ontdek de mogelijkheden.
 • Zwolle Sport zet sportievelingen in de sportlight
  Naast het informerende nieuws en het overzicht van sportaanbod zetten we ook met regelmaat top-, ex- sporters in de sportlight met hun verhaal. Waardering en inspiratie!
 • Zwolle Sport is daar waar jij bent
  Zwolle Sport wil zoveel mogelijk sportminded Zwollenaren inspireren en informeren. We zorgen daarom dat we via de diverse media kanalen beschikbaar zijn.
 • Zwolle Sport blijft in beweging
  Net als de stad blijft ook het platform in beweging, dat wil zeggen in ontwikkeling. We luisteren naar feedback, volgen trends, spelen in op dingen die spelen in de stad en analyseren onze bezoekcijfers en andere mediakanalen.
 • Zwolle Sport is partner
  We werken samen met de diverse partners uit de stad die de sport, het bewegen en het beleven een warm hart toe dragen.
 • Zwolle Sport is altijd leuk om bij te werken
  Zwolle Sport werkt graag samen met studenten. De studenten werken mee bij de redactie aan het creëren van sportaanbod, inspiratie en informatie. De studenten krijgen veel kans om door te ontwikkelen.

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen

Volg ons op social media