Zwolle Sport logo

Over Zwolle Sport

Een platform voor én door sportieve Zwollenaren.

Wie is Zwolle Sport?

Zwolle Sport is tot stand gekomen door een samenwerking tussen SportService Zwolle en diverse werkgroepen vanuit het Zwols Sportakkoord. We leggen ook verbindingen met betrokken partners uit de sportwereld, zodat we de volledige breedte van de sport in Zwolle kunnen vertegenwoordigen.

Op Zwolle Sport vind je een duidelijk overzicht van zowel top- als reguliere sportevenementen en activiteiten. Of je nu alleen wilt bewegen of samen met vrienden wilt kijken, er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren door boeiende verhalen over (top)sport, want Zwolle Sport deelt natuurlijk ook inspirerend en informatief nieuws uit onze sportstad.

Het team achter Zwolle Sport wordt aangestuurd door SportService Zwolle.

Ga hier naar de uitgangspunten.
Samenwerken Zwolle Sport

Zwolle Sport verbindt sporters en sportaanbieders

Het platform is gemaakt vóór en dóór Zwollenaren. Alle aanbieders op het gebied van (top)sport, beweging en een gezonde levensstijl krijgen de kans om hun aanbod te promoten. Zo weet jij precies waar en wanneer je welke sport kunt beoefenen of bekijken. Samen werken we aan een vitaal Zwolle! Zwolle Sport wordt nóg leuker wanneer Zwollenaren zelf ook een bijdrage leveren. 

Lees hier hoe je kunt helpen.

We werken graag samen met partners

Zwolle Sport wordt nóg leuker wanneer Zwollenaren zelf ook een bijdrage leveren. Jij dus! We werken graag met je samen om het platform bij de Zwollenaren goed te laten landen. Draag jij Zwolle een sportief hart toe?

Als partner werk jij mee aan een gezamenlijk doel: meer Zwollenaren in beweging krijgen door overzicht en inspiratie te bieden op één nieuw, aantrekkelijk platform.

Partner worden? Neem dan met ons contact op.  

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen

Volg ons op social media