Binnenspelen voor iedereen een feestje

Zwolle Sport blije gym kinderen

dinsdag 19 september - 11:15

Op initiatief van een groepje ouders in Zwolle en dankzij Stichting Het Gehandicapte Kind kunnen kinderen met en zonder beperking samen binnenspelen in een gezellige 'klauterkooi'. Tot aan de zomer van 2024 organiseren de ouders tien speelochtenden. Iets voor jouw kind(eren)? Meld je aan!

Voor kinderen met een beperking is nieuwe vriendjes maken niet vanzelfsprekend. Vaak zitten ze niet in de buurt op school en de meeste 'gewone' speelplekken zijn te druk of niet goed bereikbaar met bijvoorbeeld een rolstoel. En dat terwijl het juist zo leuk is om andere kinderen te zien spelen en/of samen te spelen. Want zo kom je nog eens op nieuwe ideeën! Als je geen beperking hebt, hoef je hier misschien niet zo over na te denken. Maar... het is natuurlijk wel interessant om te ontdekken dat niet iedereen hetzelfde is. Dus hoe tof is het, dat we elkaar bij de KlauterKooi kunnen leren kennen!

Een ochtend vrij spelen in een gymzaal in Zwolle voor kinderen met en zonder beperking. Kinderen die wonen in Zwolle of die voor dagbesteding of school aan Zwolle verbonden zijn, kunnen meedoen! Kinderen hebben plezier, ze bewegen spontaan en leren van elkaar.

Wil je meer weten? 

Voor praktische uitleg en data van de speelochtenden ga je naar de website van Klauterkooi: Home | Klauterkooi

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen