Djopzz VC Zwolle Topvolleybal organiseert volleybalclinic in de voorjaarsvakantie

maandag 19 februari - 15:41

Djopzz VC Zwolle Topvolleybal organiseert op woensdag 21 februari een nieuwe volleybalclinic in het Landstede Sportcentrum. Tijdens deze dag in de voorjaarsvakantie ga jij onder leiding van ervaren en enthousiaste trainers aan de slag om jouw volleybal Skills te verbeteren. Uiteraard zijn de profspelers van Djopzz VC Zwolle Topvolleybal ook aanwezig, om jou de kneepjes van het vak bij te brengen.

De clinic duurt een hele dag van 9:00 tot 15:00 en is onder leiding van ervaren en enthousiaste coaches. De dag bestaat uit een gevarieerd programma met leerzame trainingen en gave side-events en is bedoelt voor kinderen van 6 t/m 18 jaar. 

Inclusief

Op de dag zijn de spelers van Djopzz VC Zwolle Topvolleybal ook aanwezig om je tips te geven. Tussen de middag is er een uitgebreide lunch en tussendoor is er limonade en vers fruit voor de echte topsporters. Daarnaast krijg je ook nog een VC Zwolle Topvolleybal shirt én een ticket voor een wedstrijd van VC Zwolle Topvolleybal.

Aanmelden

Om bij deze dag aanwezig te zijn, moet je snel aanmelden want het zit al bijna vol. De dag kost 69,50 p.p. (inclusief alles wat hierboven vermeldt staat.) 

Aanmelden kan via deze link:  https://vczwolletopvolleybal.n...


Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen