Djopzz Zwolle Topvolleybal wint spannende vijfsetter

Zwolle Sport volleybal

maandag 4 december - 11:39

In Landstede Sportcentrum stond zaterdagavond de wedstrijd tegen SOMAS/Activia (nummer 8 op de ranglijst) op het programma voor de vrouwen van Djopzz Zwolle Topvolleybal. De winst bleef met 3-2 in Zwolle.

Moeizaam

De nummer twee van ranglijst – Djopzz Zwolle Topvolleybal – had veel moeite om de tegenstander van zich af te schudden. SOMAS/Activia dat zes weken geleden voor het laatst een wedstrijd wist te winnen, bood vanaf het beginsignaal veel weerstand. Tot en met de vierde set werd door SOMAS/Activia en Djopzz om-en-om een set gepakt.

In de vijfde set lukte het Djopzz pas bij een stand van 12-12 om los te komen van SOMAS/Activia. Bij 14-12 werd het eerste matchpoint nog weggeslagen. Een punt later kon het publiek tevreden op zoek naar een overwinningsdrankje.

Bekerduel

Dit jaar speelt Djopzz nog vier belangrijke wedstrijden, te beginnen aankomend weekend met een bezoek in Sneek waar op zaterdag gespeeld wordt tegen de koploper Friso Sneek. Een week later op 16 december wordt de uitwedstrijd tegen de nummer drie (Sliedrecht Sport) gespeeld.

Tussen deze wedstrijden in speelt Djopzz op woensdag 13 december nog een thuiswedstrijd in het Landstede Sportcentrum tegen Apollo 8 en dat is de nummer vijf op de ranglijst. Zaterdag 23 december sluiten de volleybalsters het jaar af met een uitduel in de beker tegen Pegasus uit Nijmegen.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen