EK Freestyle wordt ware voltreffer

Zwolle Sport Freestyle4

dinsdag 12 september - 12:31

Het Open EK Freestyle in Zwolle zit erop. De tevredenheid over het spectaculaire event overheerst bij de organisatoren Mike van de Streek, oprichter en eigenaar van StreetSkills en Jakko Slot eigenaar van Frontrow Sportmarketing & Events. 

Heel veel publiek, de best 50 freestylers van Europa én natuurlijk de meest waanzinnige baltructjes. Dat smaakt naar meer, als het aan Mike en Jakko ligt.

In de aanloop naar het Open EK Freestyle, werd in juli al een Urban Culture-dag in winkelcentrum in Zwolle-Zuid gehouden. Ook vlak voor het event werd al flink aan de weg getimmerd. Na Boedapest, Berlijn en Kopenhagen, was nu Zwolle aan de beurt.

Hoogtepunten

Het EK begon vrijdag. Na de voorronde van zaterdag gingen een dag later uiteindelijk in totaal zestien vrouwelijke en mannelijke deelnemers naar de finale. Daarnaast waren er allerlei activiteiten in en rond het Landstede Sportcentrum. Hoogtepunten waren de demo’s, van onder andere Luuk Steen en de immens populaire Soufiane Touzani.

Uitslagen

Vrouwen, battles: 1. Yoanna Dallier, 2. Aguska Mnich, 3. Jasmijn Janssen. Mannen, battles: 1. Erlend Fagerli, 2. Denis Popovichenko, 3. Hermen Voerknecht. Challenges: 1. Mateo Serri, 2. Hugo Vliese, 3. Chris Bennet Broker.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen