Europees succes voor Landstede Hammers

woensdag 31 januari - 00:54

Landstede Hammers boekte de tweede (thuis)zege in de European North Basketball League. Na een enerverend duel, zeker gezien de score, werd het Bulgaarse Sparta Pleven dan toch opzij gezet: 86-80.

Met dank aan Noah Dickerson, De center was maar liefst goed voor 25 punten. Darius Quisenberry liet ook weer eens van zich horen en zien en tikte de 19 punten aan.

Verder uitgebouwd

In het eerste kwart ontliepen The Hammers en het uitgedunde Spartak Pleven weinig: 22-21. In het kwart daaropvolgend spurtte de thuisploeg via een voorsprong van 33-21 naar een 50-40 voorsprong met de rust. Die werd in het derde kwart verder uitgebouwd naar 75-59. In het laatste gedeelte verdampte de voorsprong van Landstede Hammers steeds meer, maar uiteindelijk liet de formatie van headcoach Jean Marc Jaumin het niet verder komen: 86-80.

The Hammers hebben nu twee duels gewonnen in de ENBL en driemaal verloren. Er wachten nog uitduels tegen Polski Cukier Start Lublin en Bakken Bears Aarhus. Ondank de winst speelt Landstede Hammers geen rol meer in de ranking.

(Bron: Landstedehammers.nl )

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen