Fantastische seizoensafsluiting NK acrobatische gymnastiek op de DG The Finals

donderdag 27 juni - 12:35

Sportacrobatiek Zwolle heeft afgelopen weekend indruk gemaakt tijdens het NK acrobatische gymnastiek tijdens Dutch Gymnastics The Finals in Rotterdam Ahoy. Met een reeks podiumplaatsen in zowel de A-lijn als B/C-lijn categorieën, waaronder twee nationale kampioenschappen, hebben de sporters van Zwolle hun toewijding en vaardigheden op het hoogste niveau laten zien. Het weekend werd bekroond met een adembenemende SAZ triple op de finaledag, waarbij kracht, flexibiliteit en teamwork centraal stonden. Sportacrobatiek Zwolle kijkt met trots terug op dit succesvolle evenement en dankt coaches, clubgenoten en supporters voor hun onschatbare steun.

Afgelopen weekend stond in het teken van het NK acrobatische gymnastiek tijdens de Dutch Gymnastics The Finals in Rotterdam Ahoy. De sporters van Sportacrobatiek Zwolle hebben de afgelopen tijd enorm hard gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Tijdens de finale gingen ze voor een podiumplaats en lieten ze zien wat ze kunnen. En dat is gelukt, en hoe!

Resultaten:

NK A-lijn:
1e plaats (Nederlands kampioenen) - Indy, Janelle & Sanne, A-junioren 2
2e plaats - Daniyah, Roos & Lieke, A-jeugd
2e plaats - Madelonne & Mare, A-pupillen
3e plaats - Ewa & Jill Ewa & Jill, A-jeugd
3e plaats - Elin, Jolijn & Djamilla, A-junioren 1
4e plaats - Lize, Lola & Jessy, A-junioren 1

NK B/C-lijn:
1e plaats (Nederlands kampioenen) - Guyonne & Lenthe – B-junioren
3e plaats - Naz, Layre & Iza, C-junioren
7e plaats - Juul & Irit, C-senioren
8e plaats - Ella, Femke & Lize, A-pupillen

En op zondag, de finaledag, kon het publiek vanuit de tribune naar een heus SAZ triple op de wedstrijdvloer kijken. Wat volgde was een indrukwekkende demonstratie van kracht, flexibiliteit en samenwerking.

We kijken zeer tevreden terug op dit NK en zijn erg blij met de stappen die dit seizoen zijn gemaakt. We zijn trots op wat onze sporters hebben neergezet en kijken uit naar het volgende seizoen. Ook een groot dankjewel namens alle sporters aan de coaches, clubgenoten en trouwe supporters voor hun steun en betrokkenheid tijdens dit uitdagende seizoen! Wat een geweldige laatste wedstrijdweekend van dit jaar. Op naar het volgende seizoen!

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen