G-kickboksen, kick out de beperking

Zwolle Sport Boksen Boksring Handschoen

woensdag 14 juni - 10:50

Bij Tabonon geloven ze dat iedereen moet kunnen kickboksen. Daarom hebben ze speciaal voor g-sporters een g-kickboks training opgezet.

Een unieke training binnen Tabonon dat speciaal ontworpen is om mensen met verschillende beperkingen de mogelijkheid te geven om te sporten.

Tabonon gelooft erin dat (vecht)sport voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht fysieke of mentale beperkingen. Daarom hebben ze g-kickboksen opgezet. Deze les biedt mensen met een handicap de mogelijkheid om de positieve effecten van kickboksen te ervaren, zoals fysieke fitheid, zelfvertrouwen, weerbaarheid en participeren in een groep.

Obstakels

G-kickboksen bij Tabonon gaat verder dan alleen een fysieke training. Alle deelnemers worden met open armen ontvangen en aangemoedigd om hun eigen grenzen te verleggen. Zo kunnen ze hun eigen innerlijke kracht ontdekken, hun zelfvertrouwen vergroten en ontwikkelen de kickboksers een positieve mindset die hen in staat stelt om obstakels te overwinnen, zowel in de sportschool als daarbuiten.

De trainers bij Tabonon hebben expertise in het werken met gehandicapte sporters. De kickbokstraining is professioneel en veilig. Tijdens de training staat plezier voorop en wordt er gewerkt aan conditie, snelheid, lenigheid, kracht, controle, explosiviteit en mentaliteit.

Ben jij of ken jij een instelling die werkt met deze doelgroep? Neem dan contact met op via de site voor de mogelijkheden. Vergeet ook niet de site van ZwolleSport te bekijken voor overige g-sporten.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen