Gouden Sportkoers van start: altijd aandacht voor (top)sport prestaties

Finish foto juichend 1

dinsdag 6 juni - 12:11

Zwolle Sport: dé bron voor sporters in Zwolle, waar we altijd aandacht hebben voor Zwolse (top)sportprestaties. We waarderen de sporters in onze stad en willen hun prestaties als inspiratiebron laten dienen voor velen. En dat doen we niet slechts op één moment in het jaar, maar het hele jaar door. Zwolle herbergt ontzettend veel talent en dat verdient een groots podium. Daarom introduceren we met trots de nieuwe Gouden Sportkoers, een koers die digitaal te volgen is en voor iedereen toegankelijk.

Bij de Gouden Sportkoers belichten we gedurende het hele jaar de verschillende (top)sportprestaties met behulp van boeiende films, inspirerende verhalen en content op onze Instagram-pagina en deze speciale pagina op Zwolle Sport.
Door voortdurend aandacht te besteden aan deze prestaties, willen we zowel de topsport als de breedtesport nog meer onder de aandacht brengen. Zo kan iedereen de waarde van sport en beweging waarderen en ervaren!

Sporters in drie categorieën: Topsporters, Talenten en Masters

Sporters die deel kunnen nemen aan het Gouden Sportkoers-programma worden in drie categorieën verdeeld: Topsporters, Talenten en Masters.

Om in aanmerking te komen, moeten zij voldoen aan de volgende criteria:

  • Geboren of woonachtig zijn in Zwolle OF uitkomen voor een Zwols sportteam;
  • Een prestatie hebben geleverd op nationaal, Europees of mondiaal niveau.

Bij uitzonderingen of een bijzondere prestaties beslist de organisatie.

Geef ons de Gouden tip!

Help ons om zoveel mogelijk waardering en inspiratie te delen! We roepen alle Zwollenaren op om ons op de hoogte te houden van aankomende (top)sportevenementen, ons te attenderen op indrukwekkende (top)sportprestaties en om suggesties aan te dragen.

Ken je een familielid, vriend, kennis of sportieve buur die in bovenstaande categorieën past? Laat het ons weten! Samen kunnen we de sportieve successen in Zwolle vieren en stimuleren.

Mail dan de redactie van Zwolle Sport: redactie@zwollesport.nl.

Bekijk hier Keije Solen - Nederlands Kampioen veldrijden bij junioren én 6e op het WK veldrijden bij de junioren.

Foto: Keye Solen

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen