Halve Finale NK D/E Lijn & Plaatsingswedstrijd A/B/C Lijn Sportacrobatiek 1 & 2 juni '24

zondag 26 mei - 15:06

Na maandenlange voorbereiding is het bijna zover! Sportacrobatiek Zwolle organiseert namens de KNGU de halve finale van het NK D/E lijn en de plaatsingswedstrijd voor de A/B/C lijn in het Theater van de Sport van het Landstede Sportcentrum op 1 & 2 juni 2024. Op zaterdag zullen ruim 250 gymnasten hun talent en toewijding tonen tijdens de halve finale. Zondag is de laatste plaatsingswedstrijd voor het NK in Rotterdam, met meer dan 200 sporters die hun passie laten zien. Met 450 gymnasten uit heel Nederland belooft het een fantastisch weekend vol prachtige prestaties te worden. Kom en beleef het zelf in het Landstede Sportcentrum!

Na maandenlange voorbereiding is het bijna zover! Sportacrobatiek Zwolle is trots om namens de KNGU deze wedstrijd in het Theater van de Sport van het Landstede Sportcentrum in het weekend van 1 & 2 juni 2024 te mogen organiseren. We hopen op een mooie, sportieve en succesvolle wedstrijd voor iedereen.

Op zaterdag 1 juni zullen tijdens de halve finale van het NK D/E lijn ruim 250 gymnasten hun acrobatische oefeningen laten zien. Het belooft een spannende en indrukwekkende wedstrijd te worden waarbij het talent en de toewijding van de sporters centraal staan.

Op zondag 2 juni is de plaatsingswedstrijd voor de A/B/C lijn. Meer dan 200 sporters zullen tijdens deze laatste plaatsingswedstrijd voor het NK in Rotterdam laten zien waar ze de afgelopen maanden met passie voor hebben getraind.

Het organisatiecomité is volop bezig met de voorbereidingen, zodat alle 450 gymnasten uit alle hoeken van het land straks op de wedstrijdvloer hun acrobatische oefeningen kunnen uitvoeren. Wees welkom in het Landstede Sportcentrum voor een fantastisch evenement waar sporters met plezier en enthousiasme nog een keer alles geven voor een plek op het NK! Laten we samen genieten van een weekend vol prachtige prestaties en sportieve hoogtepunten. Kom en beleef het zelf, we zien u graag daar!


Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen