Het Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi gaat bijna weer van start

vrijdag 22 december - 10:00

De Zwolse voetbalfederatie, een overleg van alle veldvoetbalverenigingen, organiseert in samenwerking met de WRZV-zaalvoetbalvereniging, het traditionele Jo van Marletoernooi tussen kerst en oud/nieuw in de nieuwe WRZV-hallen.

Het Jo van Marletoernooi, voorheen Zwolse Courant beker, kent een grote traditie en gaat terug naar begin jaren ‘80 toen het toernooi ook werd georganiseerd door de WRZV en het Zwols Overlegorgaan in de IJsselhallen. Vanaf 1988 was de thuishaven in de WRZV-hallen en de komende editie ook weer in WRZV-hallen aan de Grote Voort 4.

De poule-indeling is als volgt:

Poule A: vv Dieze West (titelverdediger), Zwolsche Boys, PEC Zwolle (30+), vv Berkum, ZAC, vv Edon, ‘s-Heerenbroek.

Poule B: Be Quick’28; vv WVF, CSV’28, vv Wijthmen, Sv HTC, vv SVI, FC Ulu Spor.

De poulewedstrijden staan geprogrammeerd op donderdag 28 december en vrijdagavond 29 december zijn de laatste poulewedstrijden, met aansluitend de kwart-, halve en finale(s). De wedstrijden starten op beide speelavonden vanaf 18.30 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom en de entree bedraagt € 3,- per persoon, per avond.

Gezellige afsluiting

Voor de nummers 1 tot en met 3 zijn er geldprijzen. De winnaar van het toernooi ontvangt de wisselbeker en ligt er een cheque klaar van €500, -. De prijsuitreiking is vrijdagavond na afloop van de finale. Wethouder Gerdien Rots reikt de prijzen uit.

Zowel donderdag 28 en vrijdag 29 december is er een gezellige afsluiting van de voetbalavond met natuurlijk ook livemuziek. De Zwolse zanger Raymond Smit gaat de vrijdagavond na afloop van het toernooi ervoor zorgen, dat het voetbaljaar op een geweldige wijze wordt afgesloten, als het aan de organisatie ligt.


Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen