Het Museum van de Zwolse sport wordt aangevuld bij het Sportcafé Zwolle

dinsdag 5 december - 10:22

Vorig jaar introduceerden wij tijdens het Sportcafé Zwolle het Museum van de Zwolse sport. Waar we bijzondere verhalen mét sportattributen tentoonstellen. Ook dit jaar is er een nieuw verhaal. Het judopak van vijfvoudig Nederlands Judokampioen, Vincent Boot, was vorig jaar de eerste! Wil jij weten welk attribuut er dit jaar aan toegevoegd wordt? Kom dan naar het Sportcafé op 13 december. Aanmelden kan nog steeds.

Met het museum van de Zwolse sport wil SportService Zwolle de betrokken Zwollenaar inspireren met verhalen, prestaties, beelden en sportattributen uit het verleden of de dag van vandaag. Met het tentoonstellen van een Zwolse collectie van sportattributen werkt zij aan meer zichtbaarheid voor de sport in Zwolle. De historische verhalen, vertelt aan de hand van een voor hen waardevol object, moet de Zwollenaar inspireren en daarmee de betrokkenheid te vergroten.

“Het streven is om ieder jaar tijdens het Sportcafé Zwolle een nieuw verhaal mét sportattribuut toe te voegen aan het sportmuseum. De attributen worden onder de aandacht gebracht tijdens het Sportcafé maar krijgen het hele jaar door een plek bij SportService Zwolle in een speciale vitrinekast. 

Judopak vijfvoudig Judokampioen - Vincent Boot

Dit jaar gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over diversiteit binnen de sport in Zwolle. Met de karakteristieke elementen zoals de ‘Gesprekstafel, Massage-tafel, Quizronde, de Tribune en het Museum van de Zwolse Sport’.

Gedurende de avond van het Sportcafé is er volop ruimte voor netwerken, actuele ontwikkelingen, verbinden van sport en bewegen en discussies. Dit alles in een sfeervolle cafésetting bij Zwols trots en hét boekenparadijs Van der Velde in de Broeren. Om de sfeer compleet te maken is er de hele avond een muzikale omlijsting.

Programma
19.30u Inloop
20.00u – 21.30u Programma Sportcafé
21.30u Netwerken en sportief borrelen.

Aanmelden

SportService Zwolle verwacht een volle zaal, wacht daarom niet te lang met aanmelden.

Meld je aan: https://sportservicezwolle.nl/...

Blijf op de hoogte
Meer details over het programma volgt. Blijf op de hoogte via de kanalen van SportService Zwolle.


Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen