Inschrijving Kerstzaalvoetbal kan nog

Zwolle Sportzaalvoetbal01

maandag 20 november - 07:00

Binnenkort is het weer zover en deze keer is het de tiende editie. Het Zwols Jeugdkampioenschap Zaalvoetbal in de WRZV hallen. En ook nu is de organisatie in handen van de WRZV Zaalvoetbalvereniging en SportService Zwolle.

Het toernooi wordt gespeeld op woensdag 27- en donderdag 28 december.

Vol


Op woensdag 27 december is het de beurt aan de leeftijdscategorieën 11 tot en met 13 jaar (die categorie is inmiddels vol) en 14 tot en met 16 jaar. 

Een dag later, donderdag 28 december is het de beurt aan de leeftijdscategorieën 7 en 8 jaar en 9 en 10 jaar. Ook die inschrijvingen gaan hard, dus hoe eerder je inschrijft, hoe meer kans op deelname.
Aanmeldingen worden op basis van volgorde van inschrijving verwerkt en ingedeeld. Het maximum aantal deelnemende teams is 80. Dit zijn per leeftijdscategorie 20 teams.

Keeper


De leeftijdscategorieën 7 en 8 jaar en 9 en 10 jaar bestaan uit een team van minimaal 4 spelers/speelsters. Wedstrijden worden gespeeld in viertallen, inclusief keeper. De 11 tot en met 13 jaar en 14 tot en met 16 jaar spelen met een team bestaat uit minimaal 5 spelers/speelsters. Wedstrijden worden gespeeld in vijftallen, inclusief keeper. Elk deelnemend team heeft minimaal één begeleider/coach van 18 jaar of ouder.

Uiterlijke inschrijfdatum is zondag 10 december. Dat gaat online via een Google formulier. De kosten bedragen 30 euro per team. 

Contact

Online inschrijfformulier opvragen, weten hoe je moet betalen of zijn er andere vragen, neem dan contact op met Koen Tip of Joël Visscher van SportService Zwolle via k.tip@sportservicezwolle.nl, j.visscher@sportservicezwolle.nl of 038- 423 66 86.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen