Jubilerend VG Sport houdt groot festival

vrijdag 2 februari - 07:00

De Stichting VG Sport Zwolle houdt begin volgend jaar opnieuw een sportfestival voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze editie, die plaatsvindt op zondagmiddag 4 februari in Victorium, wordt een extra feestelijke, omdat VG Sport Zwolle in 2024 precies 50 jaar bestaat.

Daarom zijn niet alleen de eigen leden van VG Sport Zwolle welkom op het festival, maar ook G-sporters van andere verenigingen en mensen met een verstandelijke beperking die nog helemaal geen lid zijn van een sportvereniging.

Bijzondere keeper

Zij kunnen op 4 februari op een aantrekkelijke manier kennis maken met het brede sportaanbod voor G-sporters. Zoals het beoefenen en deelnemen aan diverse sporten, leuke sportclinics en interessante behendigheidsspelen. Daarnaast worden penalty’s geschoten op een wel hele bijzondere keeper. Wie dat is wordt later bekendgemaakt.

Iedereen welkom

Nieuw dit jaar is dat ook andere G-sportaanbieders en -verenigingen clinics gaan verzorgen. Het festival wordt deze editie extra feestelijk door het optreden van onder andere Harm Wolters en Fons Veurink.
Anja Esveldt, voorzitter van VG Sport Zwolle: "Ik wil graag benadrukken dat op het VG Sport Festival, behalve onze eigen leden natuurlijk, ook niet-leden van VG Sport Zwolle en hun familieleden van harte welkom zijn op 4 februari."

Deelname aan het VG Sport Festival is kosteloos.Meer informatie? Kijk dan op www.vgsportzwolle.nl.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen