Landstede Hammers kan het niet bolwerken tegen Tartu

woensdag 29 november - 08:58

Het is Landstede Hammers niet gelukt om ook het tweede ENBL duel te winnen. Dinsdagavond werd in goed gevuld Landstede Sportcentrum met 78-97 verloren van Tartu Ülikool/Rock uit Estland.

De hele game keken The Hammers tegen een achterstand aan. Vooral verdedigend liet Landstede Hammers het liggen.

Redelijke start

De tegenstander uit Estland legde Landstede Hammers eigenlijk van begin tot het einde de wil op. Was het verschil in de eerste kwart nog overbrugbaar na een redelijke start van The Hammers (19-21), daarna ging het snel. Met de rust was het al opgelopen tot 37-48 , waarna Tartu via 58-70 uiteindelijk de eindspurt inzette en uitliep naar 78-97.

Dubbele cijfers

Nieuweling Joey Ekamba en Jack Pagenkopf waren goed voor 15 en 14 punten. Ook Dickerson, Hoeve en Quisenberry kwamen in de dubbele cijfers, maar het was allemaal niet genoeg voor een positief resultaat tegen de ploeg uit Estland die na twee wedstrijden nu de volle score heeft.