Landstede Hammers komt slecht begin net niet te boven

maandag 1 april - 00:26

Een goed begin is het halve werk, maar een slecht begin is twee keer zo hard werken. Na een 0-13 achterstand en maar 8 punten in het Q1 zondag tegen Spirou Charleroi, knokt Landstede Hammers zich in de Golden Fase van de BNXT League naar een acceptabele eindscore van 72-78.

The Easter Game met heel veel extra's voor, tijdens en na de game in een super sfeervol Landstede Sportcentrum, krijgt met de nederlaag net geen smakelijke afloop. De hele wedstrijd staat de thuisploeg op achterstand. Met rust is het 30-42 en na Q3 54-61.

Winst in drie kwarten

Zelfs de winst in de drie opeenvolgende kwarten is niet voldoende voor de thuisploeg. Captain Coen Stolk is met 19 punten de topschutter, ook Noah Dickerson, Tim Hoeve en Darius Quisenberry komen in de dubbele cijfers.
Forward Terrence Bieshaar valt ook op, maar dan omdat hij het net helemaal niet weet te vinden.

The Hammers komen in de eindfase knap terug, eerst met de biggest run van 12 punten tot 50-57 en even later zelfs tot 62-63, maar verder laat de Belgische topformatie het niet komen. Uiteindelijk klinkt de zoemer bij 72-78.

Over eens

Had Landstede Hammers de schotkracht en strijdlust in de beginfase laten zien, dan had het eindresultaat ook zo maar anders kunnen zijn. Daar was iedereen het zondagmiddag wel over eens.

(Bron: Landstedehammers.nl)

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen