Landstede Hammers net aan de verkeerde kant van het scorebord

maandag 22 april - 10:16

Het is Landstede Hammers zondagmiddag net niet gelukt om Filou Oostende eronder te krijgen. In het Landstede Sportcentrum werd het 83-88. En net als in de heenwedstrijd waren The Hammers vaak gewaagd aan de ongenaakbare koploper van de Golden Group van de BNXT League.

Begin deze maand was Filou Oostende nog met 99-78 te sterk voor Landstede Hammers, maar de verschillen waren zondagmiddag veel minder groot. Sterker nog, de 13-7 lead van de thuisploeg was even brutaal als veelbelovend.

Nodige moed

De Belgische topploeg zette daarna de toon en had vervolgens steeds een voorsprong, maar die lieten The Hammers niet verder oplopen dan 12 punten. Daaruit putte de formatie van headcoach Jean Marc Jaumin toch de nodige moed en kwam het in de eindfase meer en meer opzetten. Q4 was een prooi voor de thuisploeg. Uiteindelijk was het niet genoeg en wist Filou Oostende nipt met 83-88 te winnen.

Topschutters aan Zwolse zijde waren Jack Pagenkopf en Terrence Bieshaar met 15 punten en Tim Hoeve, die goed was voor 12 punten.

(Bron: https://landstedehammers.nl/)

(Foto: By Wilco)

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen