Landstede Hammers op drempel bekerfinale

maandag 22 januari - 08:11


Het karwei dinsdagavond in eigen huis afmaken. Dat is de opgave die Landstede Hammers heeft na de overtuigende 64-80 zege op Feyenoord. In Rotterdam zetten The Hammers zaterdagavond een forse stap in de richting van het bereiken van de bekerfinale.


Feyenoord schoot uit de startblokken met een 5-0 voorsprong, daarna zette Landstede Hammers orde op zaken, al was het met rust nog gelijk: 37-37. Met captain Coen Stolk in the lead denderden The Hammers daarna door. De ex-Feyenoorder was met 18 punten de meeste succesvolle schutter aan Zwolse zijde. Darius Quisenberry volgde met 15 points.

Vlucht naar voren

Na het derde kwart had Landstede de vlucht naar voren ingezet en ging het met 51-64 het laatste gedeelte van de halve finalestrijd in. Via 63-79 werd uiteindelijk een superzege behaald van 64-80.

Of de 16 punten voorsprong voldoende is voor het bereiken van de finale van de Basketbalcup, die in het weekend van 23 maart in Zwolle plaatsvindt, wordt dinsdag bekend. De return in het Landstede Sportcentrum begint dan om 19.30 uur.

(Bron: LandstedeHammers.nl)

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen