Landstede Hammers wil zich zondag revancheren

donderdag 11 januari - 11:00

Alleen in het eerste kwart hield Landstede Hammers woensdag het hoofd enigszins boven water tegen Utenos Juventus. De koploper in de ENB League schakelde vervolgens door in de hoogste versnelling. Die dollemansrit was The Hammers veel te machtig: 84-56.

In de beginfase kon de ploeg van hoofdcoach Jean Marc Jaumin de Litouwsers aardig goed bijbenen: 24-21. Daarna was het gedaan met de Zwolse dadendrang. Met rust keken The Hammers tegen een achterstand aan: 47-32.

Verliespartij

Ook in het derde kwart produceerde Landstede maar 11 punten. In het laatste kwart was de wedstrijd zo goed als gespeeld daarom liet de thuisploeg het wat lopen. Met een eindstand van 84-56 was de wedstrijd in Utenos ten einde gekomen en zo begonnen de Landstede Hammers 2024 met een verliespartij.

Eerste competitiewedstrijd

Zondag om 14.00 uur speelt de Landstede Hammers de eerste competitiethuiswedstrijd van dit jaar. De tegenstander is ZZ Leiden, dat op de tweede plek staat in competitie. The Hammers staan op de vierde plaats dus het belooft een spannende wedstrijd te worden in het Landstede Sportcentrum.

(Foto: Mick Snijders).