Landstede Hammers zet Donar opzij

maandag 29 januari - 10:52

Het is Landstede Hammers gelukt om Donar van de derde plaats te stoten. Mede dankzij een (sfeer)vol Landstede Sportcentrum waren The Hammers zondag uiteindelijk duidelijk te sterk: 72-59.


Beide teams ontliepen elkaar niet veel. Op de ranglijst niet en zondag ook niet. Landstede Hammers maakte uiteindelijk het verschil in het vierde kwart, al kwam Donar in eerste instantie goed terug van een 50-42 tussenstand na het derde kwart. Het werd zelfs 50-52, waarna The Hammers met succes het laatste gedeelte ingingen. Guard Jack Pagenkopf nam de Zwolse ploeg mee aan de hand en zette de toon voor de uiteindelijke zege, al werd na afloop vooral de teamprestatie geroemd.

Kwartet

Dat bleek ook wel uit de scores. Landstede Hammers kende met Pagenkopf, Coen Stolk, Noah Dickerson en topschutter Joel Ekamaba (14 punten), een kwartet spelers dat boven de tien punten kwam.
Dinsdag wacht Landstede alweer een thuisduel, dan in de ENB League. Daarin treft het Spartak Pleven uit Bulgarije. De sprongbal valt om 19.00 uur.

(Bron: LandstedeHammers.nl)
(Foto: Mick Snijders)

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen