Nog 2 dagen tot het NK acrobatische gymnastiek bij Dutch Gymnastics The Finals in Rotterdam Ahoy!

donderdag 20 juni - 16:26

Over slechts twee dagen, op 22 en 23 juni, vindt het Nederlands Kampioenschap acrobatische gymnastiek plaats tijdens Dutch Gymnastics The Finals in Rotterdam Ahoy! Dit weekend zullen 10 SAZ-teams schitteren in de finale. Onze sporters hebben hard getraind en zijn klaar om te strijden voor een podiumplaats. Kom genieten van diverse gymsportdisciplines en leuke activiteiten voor jong en oud.

Nog 2 dagen tot het NK acrobatische gymnastiek bij Dutch Gymnastics The Finals in Rotterdam Ahoy!

Finale in Ahoy
Aankomend weekend zullen 10 SAZ teams, variërend van C tot A lijn, schitteren in de finale in Ahoy. Vanaf het begin van het seizoen hebben de sporters keihard getraind om de limiet voor het NK te behalen. En dat is gelukt! De afgelopen tijd hebben ze alles gegeven om klaar te zijn voor dit moment. Nu gaan ze voor een podiumplaats tijdens de finale. Ze staan te popelen om te laten zien wat ze kunnen!

Een weekend vol spektakel
Wat kun je verder verwachten tijdens DG The Finals? Een weekend vol spektakel in verschillende hallen, waar diverse gymsportdisciplines (turnen dames | turnen heren | ritmische gymnastiek | dans | trampolinespringen en groepsspringen) in actie komen tijdens de Nederlandse kampioenschappen. Bij de Gym for Life Challenge staan groepen van alle disciplines in de spotlights en draait het om passie, plezier en beweging. Met de Olympische Spelen in aantocht, kun je tijdens DG The Finals ook genieten van de strijd om een plek in het Olympische team voor verschillende disciplines. Voor de jongste bezoekers is er het beweegplein, waar kinderen de hele dag kunnen springen over obstakels, lopen over banken en stuiteren over het plein.
DG The Finals
🗓️ zaterdag 22 en zondag 23 juni
📍 Rotterdam Ahoy

Beleef de spanning en energie van ongelooflijke prestaties, toewijding en beheersing. Bekijk de spectaculaire salto's vanaf de tribune! Wil jij dit live meemaken? Koop dan snel jouw ticket(s) en zorg dat je erbij bent om de sporters te ondersteunen in hun weg naar een podiumplek! Lukt dit niet dan kun je altijd via de livestream (https://streams.dutchgymnastic...) thuis de sporters aanmoedigen.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen