Oorkonde en lof voor roeisters Blue Atlantics

dinsdag 20 februari - 10:38

De vier Bue Atlanticsroeisters Ineke Karrenbelt, Ingrid Voorn, Marije van de Bor en Margot Vries zijn vrijdagmiddag gehuldigd door de gemeente Zwolle gehuldigd voor hun geweldige prestatie.

Zij roeiden namelijk de Atlantische oceaan over, een afstand van bijna 5000 kilometer. Hun reis begon 12 december in La Gomera (Canarische Eilanden) en na 47 dagen 15 uur en 29 minuten, finishten de vier op 29 januari op het Carabische eiland Antigua. Een ongekend knappe prestatie.

In de Raadzaal van het Zwolse Stadhuis werd het team van Eurosafe Blue Atlantics toegesproken door locoburgemeester en wethouder Sport Michiel van Willigen, directeur SportService Zwolle Jolanda van der Veer en hoofdsponsor Mark van Buiten van Eurosafe.

Oorkonde

Van Willigen overhandigde de welverdiende oorkondes aan de roeisters: ‘’Ik heb als mens en als wethouder Sport grote bewondering voor wat jullie hebben gedaan. Jullie zijn een groot voorbeeld van doorzettingsvermogen, sportiviteit en nooit opgeven en weer doorgaan.’’

Sportservice Zwolle stelde een clinic voor 25 kinderen beschikbaar. Dit sluit mooi aan op de goede doelen @hetvergetenkind en @jeugdfondssportencultuur waar het team voor geroeid heeft. 💪🌊

Aansluitend was er een borrel en was er voor de pers de mogelijkheid om de dames te interviewen over hun uitzonderlijke prestatie. 

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen