Panna Knock Out komt naar Zwolle!

Jeugdfonds x PKO ON TOUR 17

dinsdag 18 juni - 14:30

Voor het tweede jaar op rij organiseert Jeugdfonds Sport & Cultuur samen met Panna Knock Out, straatvoetbaltoernooien in de wijk in. Op maar liefst 30 plekken kunnen kinderen en jongeren gratis meedoen. In Zwolle is dat op maandag 1 juli. 

Ook voormalig wereldkampioen en Jeugdfonds ambassadeur Nasser El Jackson zet zich weer in om het mogelijk te maken dat kinderen en jongeren in hun eigen wijk kennismaken met panna- en straatvoetbal.

Financieel rond

Alle kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar kunnen meedoen aan dit voetbalspektakel. Doel van de toernooien in de wijk is dat meer kinderen en jongeren lid worden van een club. 
De organisaties richten zich hierbij vooral op wijken waar veel gezinnen wonen die moeite hebben om financieel rond te komen. Is er thuis geen geld om te kunnen sporten bij een club? Het Jeugdfonds betaalt! Kijk voor meer informatie op: http://www.jeugdfondssportencultuur.nl/zwolle

Aanmelden

Op maandag 1 juli komt Panna Knock Out dus naar Zwolle. Van 15.00 tot 18.00 uur zijn zij samen met Jeugdfonds Sport Zwolle te vinden bij voetbalverenigingen Dieze West en Ulu Spor. Het adres is: Luttekeweg 15-A in Zwolle. Meedoen kost niks. Aanmelden kan op de dag zelf vanaf 14.45 uur.

Winnaars

De winnaars van alle lokale toernooien kwalificeren zich voor het NK Panna Knock Out in Amsterdam. Als vervoer een probleem is, zorgt het Jeugdfonds voor gratis openbaar vervoer naar het NK voor alle finalisten plus een ouder/verzorger.

Meer lezen over Panna Knock Out? Kijk dan op: www.pannaknockout.nl

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen