PEC Zwolle open dag weer voltreffer

Zwolle Sport PE Copendag2

zondag 7 juli - 22:52

De open dag van PEC Zwolle was zaterdag weer als vanouds gezellig en goed. Ook nu weer kwamen duizenden supporters naar het Stadionplein, al zijn de verwachtingen niet hoog gespannen.

Er was zaterdag in en rond het PEC-stadion weer van alles te doen. Zowel voor jong als oud. En behalve een bui, bleef het de rest van de middag droog.

Spelersbus

Tijdens de open dag was er volop gelegenheid voor wat eten, drinken en bijpraten. Ook kon er wedstrijdkleding aangeschaft worden, waarbij het uittenue vooral in de smaak viel. Daarnaast werden er diverse rondleidingen georganiseerd en kon iedereen zich vermaken met het zien van de prijzenkast, de persruimte en de spelersbus.

Naast het scoren van handtekeningen, waren er persconferenties met trainer/coach Johnny Jansen, spelers Jasper Schendelaar, Ryan Thomas en speelster Zoë Zuidberg. 

Aanvoerdersband

Voor de jongsten waren er nog genoeg sportieve dingen te doen, zoals levend tafelvoetbal, wie het hardste en meest precieze schot had en ook het ontwerpen van de nieuwe aanvoerdersband. Daar was veel animo voor, van een eenling tot complete schoolklassen. PEC Zwolle speelt straks één thuisduel met een door kinderen ontworpen aanvoerdersband.

De hoofdtribune stroomde daarna vol voor de spelerspresentatie. Twee aanwinsten werden gepresenteerd:  Thierry Lutonda van RKC Waalwijk en Thomas Buitink die overkwam van Vitesse. Door het vertrek van Bram van Polen, Sam Kersten, Younes Namli en Lennart Thy was de algehele conclusie in en rondom het stadion: "Met deze selectie gaat PEC Zwolle het niet redden."

(Foto's: Erik Riemens)

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen