Exclusief magazine Gouden Sportkoers bij Sportcafé Zwolle

woensdag 29 november - 11:06

"Altijd in je dromen blijven geloven." Een inspirerende quote van handbalster Yinthe Schaddenhorst. Zij is één van de Zwolse toppers binnen de Gouden Sportkoers met een Gouden prestatie. Yinthe behaalde namelijk Goud op het EK Beachhandbal O17 afgelopen zomer. Ben je nieuwsgierig naar haar verhaal? Mis het Sportcafé Zwolle op 13 december dan niet. Want daar lees je haar verhaal in een exclusief magazine van de Gouden Sportkoers. En deze krijg je alléén bij het Sportcafé Zwolle. 

Samen met andere sporters binnen de Gouden Sportkoers wordt Yinthe tijdens het Sportcafé Zwolle in het zonnetje gezet én inspireren zij de aanwezigen met hun verhaal. Kortom: je wil een plekje bij het Sportcafé bemachtigen. Meld je snel aan. 

Proef hier de sfeer van de laatste editie - 202

Dit jaar gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over diversiteit binnen de sport in Zwolle. Met de karakteristieke elementen zoals de ‘Gesprekstafel, Massage-tafel, Quizronde, de Tribune en het Museum van de Zwolse Sport’.

Gedurende de avond van het Sportcafé is er volop ruimte voor netwerken, actuele ontwikkelingen, verbinden van sport en bewegen en discussies. Dit alles in een sfeervolle cafésetting bij Zwols trots en hét boekenparadijs Van der Velde in de Broeren. Om de sfeer compleet te maken is er de hele avond een muzikale omlijsting.

Programma
19.30u Inloop
20.00u – 21.30u Programma Sportcafé
21.30u Netwerken en sportief borrelen.

Aanmelden

SportService Zwolle verwacht een volle zaal, wacht daarom niet te lang met aanmelden. 

Meld je aan: https://sportservicezwolle.nl/...

Blijf op de hoogte
Meer details over het programma volgt. Blijf op de hoogte via de kanalen van SportService Zwolle.

Foto Yinthe: Ehfbeachhandball

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen