Rollend door de vierdaagse

Zwolle Sport Wandelen Rolstoel Fons Osseweier

woensdag 19 juli - 10:37

Fons Osseweijer rolt deze dagen de Nijmeegse vierdaagse af voor Nederlandse vergeten jongeren met een lichamelijke handicap en/of chronische ziekte. Dat alles voor het goede doel.


Jaarlijks houdt de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen de welbekende Nijmeegse wandel Vierdaagse die dit jaar van 18 t/m 21 juli plaatsvindt. Dit evenement staat al maanden in de agenda van de Zwolse Fons Osseweijer (49). Hij rolt in zijn rolstoel deze tocht voor Stichting Intermobiel waar hij vrijwilliger voor is. Fons hoopt dit jaar extra veel geld en bekendheid op te halen voor Intermobiel omdat ze al stichting al 20 jaar bestaan en hij wil laten zien dat je ook in een rolstoel mee kunt dan je denkt.

T-shirt

Evenals de voorgaande editie rolt Fons met zijn ‘Ik rol voor Intermobiel’ T-shirt. ‘Deze keer heeft het een speciale betekenis: Stichting Intermobiel bestaat namelijk 20 jaar. Via internet, aanpassingen en veel moderne technieken kunnen mensen die aan huis gebonden zijn de wereld naar binnen halen. Dit bevordert voor velen de kwaliteit van leven. “Daarom blijf ik rollen voor dit goede doel en schrijf dit jaar blogs en ik ga podcasten om dit evenement te delen met deze jongeren die niet mee kunnen doen of komen kijken. Ik kan me geheel vinden in de positieve insteek van Intermobiel door te kijken naar wat je allemaal nog wel kunt met een handicap."

Sponsorloop

Op de site https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/fundraisers/fonsosseweijer kunt u aangeven dat u Fons wilt sponsoren. Daarmee wordt Fons tijdens de Vierdaagse moreel gesteund én Stichting Intermobiel ook. Het geld gaat gegarandeerd naar Stichting Intermobiel en haar doelstellingen, uw steun is keihard nodig.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen