Sportacrobatiek Zwolle succesvol met glansrijk NK halve finale en plaatsingswedstrijd!

maandag 10 juni - 15:33

Op 1 en 2 juni 2024 organiseerde Sportacrobatiek Zwolle namens de KNGU de halve finale NK D/E lijn en de plaatsingswedstrijd A/B/C lijn. Met meer dan 450 deelnemers werd het een glansrijk en sportief weekend waarin de kernwaarden saamhorigheid, passie, talentontwikkeling, respect en transparantie schitterend tot uiting kwamen.

Het weekend van 1 en 2 juni 2024 stond in het teken van de halve finale NK D/E lijn en de plaatsingswedstrijd A/B/C lijn. Sportacrobatiek Zwolle is trots om namens de KNGU deze prachtige wedstrijd te hebben georganiseerd in het Theater van de Sport van het Landstede Sportcentrum.

Met ruim 250 gymnasten die hun acrobatische oefeningen toonden tijdens de halve finale op zaterdag en meer dan 200 sporters die op zondag hun passie en toewijding lieten zien tijdens de plaatsingswedstrijd, was het een sportief en glansrijk evenement voor iedereen!

Onze kernwaarden – samen één, passie voor sportacrobatiek, ontwikkeling van talent, respect voor elkaar en transparantie – kwamen dit weekend prachtig tot leven.

Bijvoorbeeld onze kernwaarde ‘Samen een’. Dit zag je niet alleen terug in de samenwerking tussen sporters, trainers en vrijwilligers, maar ook tussen SAZ en onze fantastische sponsoren. Dit heeft geleid tot een fantastisch sportief weekend.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen