Sportief modderfeest terug van weggeweest

Zwolle Sport Mudrun01

donderdag 27 juni - 13:52

Terug van weggeweest, de Zwolse MudRun. Na vijf jaar afwezigheid houdt SportService Zwolle in samenwerking met verschillende partners op vrijdag 12 juli voor de vierde keer de vernieuwde Zwolse Mudrun. Met Arcady als nieuwe hoofd- en naamsponsor en op een nieuwe locatie, namelijk Park de Wezenlanden.

Modder en obstakels

“De Arcady Zwolse MudRun is voor iedereen, ik daag een ieder dan ook uit om de modder en obstakels te trotseren!” Zo vertelt SportService Zwolle adviseur events Marco Welink.

De Arcady Zwolse MudRun bestaat uit twee afstanden. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er een Kids MudRun van 2 of 4 kilometer die bestaat uit 24/48 obstakels. De individuele MudRun van ongeveer 4 kilometer is geschikt vanaf 13 jaar en ouder en bestaat uit 48 obstakels.
Aan deze afstand kunnen ook sportteams, families, buren, vriendenteams of bedrijven deelnemen. Ook zijn veel scholen de 12e van de partij.

Het exacte parcours wordt binnenkort bekendgemaakt. Wat wel bekend is, is het goede doel waarvoor gekozen is. Alle opbrengsten van de Arcady Zwolse MudRun gaan naar de Monicares Foundation.

Mooi bedrag

De Monicares Foundation geeft om en zorgt voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van één van de kinderen of andere directe gezinsleden. In 2019 werd het fraaie bedrag van 7000 euro opgehaald.
"Tijdens deze editie hopen we wederom een mooi bedrag op te halen", vult Marco nog aan.

Iets goeds doen

Arcady staat voor Agile software, slimme oplossingen en de technische kennis van morgen, aldus de kennispartner van Regio Zwolle. "Wij zijn trotse hoofdsponsor van de Zwolse Mudrun. Waarom? Omdat we geloven in lokale initiatieven die écht een verschil maken. De Mudrun is meer dan een sportevenement; het is een kans om iets goeds te doen voor de mensen die het hard nodig hebben", voegt directeur Maico van den Brink  tenslotte toe.

Alle info over de MudRun staat op de website. Inschrijven kan ook op zwolsemudrun.nl.

(Foto's: Jan Burgman)

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen