Students Game vaste prik in pre-season Landstede Hammers

Landstedebasketbal zwollesport

dinsdag 29 augustus - 11:19

Ieder jaar, aan de start van het seizoen (pre-season), spelen de Landstede Hammers een zogeheten Students Game. Op 14 september om 14.00 uur speelt het Zwolse basketbal team tegen de ART Giants uit Düsseldorf, Duitsland. 

Ook dit seizoen wil de basketbalclub de studenten van Landstede Sport & Bewegen kennis laten maken met de Landstede Hammers. Deze wedstrijd is vrij toegankelijk voor publiek en wordt gespeeld in de 'home base' van de Hammers in het Landstede Topsportcentrum. En natuurlijk wordt er ook wat support verwacht. Dus als de studenten leuke ideeën hebben om ze aan te moedigen, kan dat gedeeld worden via: info@landstedehammers.nl.

Supercup

Landstede Hammers speelt voorafgaand aan het seizoen op zondag 17 september de Super Cup tegen ZZ Leiden. Als verliezend bekerfinalist mag het team de strijd om de Super Cup aangaan. Meer informatie over het tijdstip waarop deze wedstrijd gespeeld wordt en eventuele kaartverkoop volgt later.

Europese wedstrijden

De Hammers nemen dit seizoen als eerste Nederlandse ploeg ooit, deel aan de European North Basketball League (ENBL). De aansluiting van Landstede Hammers bij het Europese basketbal is gloednieuw, en er wordt dan ook veel spektakel verwacht tijdens deze wedstrijden. Dit jaar zijn er dan ook twee type seizoenkaarten te bestellen, namelijk kaarten inclusief en exclusief toegang tot Europese basketbalwedstrijden die in Zwolle (doordeweeks) gespeeld worden.

Foto's: Landstede Hammers

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen