Survivalrun is er voor iedereen

vrijdag 7 juni - 12:00

Liefhebbers van de survivalrun kunnen op zaterdag 22 juni deelnemen aan de tweede Tocec Overcoming Obstacles Survivalrun in Zwolle. Met deze run wilt de organisatie jong, oud, beginners en gevorderden laten genieten van een veelzijdige run met obstakels in Stadshagen. Daarnaast is op vrijdag 21 juni nog een speciale run voor scholieren en jonge kinderen tussen 4 en 8 jaar.

De routes gaan deels over de trainingslocatie van het bedrijf Overcoming Obstacles in Zwolle. Start en finish vinden echter plaats op het terrein van CSV, aangezien er daar ruimte is om om te kleden, te douchen en wat te eten en te drinken.

Extra lus

De 5km-route zal vanaf CSV via de trainingsbaan van Overcoming Obstacles naar Park de Stadshoeve lopen en daarna verder richting CSV. Voor de echte fanatiekelingen is er een volledige 8km-route uitgezet door een extra lus richting de Milligerplas toe te voegen. Beide routes zijn te lopen als individu, duo of groep. Bij de 5km-route is er ook een ouder-kinddeelname mogelijk.

Scholieren- en OO-kampioentjes-run

De scholierenrun van vrijdag 21 juni is een samenwerking met SportService Zwolle. Scholieren kunnen zich aanmelden via hun basisschool. Speciaal voor de allerjongste deelnemers, tussen de 4 en 8 jaar oud, is er vrijdag 21 juni ook de zogenoemde OO-kampioentjes-run. Op een laagdrempelige manier kunnen kinderen klimmen, klauteren, glijden en rennen op het terrein van Overcoming Obstacles.

Vrijwilligers gezocht

als mensen niet aan de run zelf willen deelnemen, maar wel achter de schermen willen helpen, dan is dat mogelijk. De organisatie van de Tosec OO-run zoekt vrijwilligers die op beide dagen willen helpen. Hiervoor kunnen geïnteresseerden terecht op www.oorun.nl.
Net als het gaat om inschrijven. Ook dat kan via dat webadres.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen