Indrukwekkende resultaten synchroonzwemsters SWOL1894

Zwolle sport Swol1894 BOM24

donderdag 11 april - 16:43

De synchroonzwemsters van Swol1894 uit Zwolle namen begin april deel aan de Brussels Open Masters en keerden terug met een indrukwekkende reeks medailles en topprestaties.

In de technische duet wedstrijd in de leeftijdscategorie 30-39, domineerden Natasja Strengers en Joselien van Schuppen met een buitengewone prestatie, die hen de eerste plek en het goud opleverde met een score van 68,30 punten. De zusjes zwommen na vier jaar hun eerste wedstrijd. “We hebben boven verwachting gepresteerd, het voelde weer als vanouds”, aldus Natasja Strengers.

Technische duet

Saskia Gehrels en Jolinde van Zwolle behaalde in de leeftijdscategorie 25-29 een eervolle tweede plek met hun technische duet, goed voor het zilver met 68,23 punten. Bionda de Moor en Hélène Heersema voegden zich toe aan de prestaties van Swol1894 door een respectabele vierde plaats te behalen met 67,14 punten.

De technische groepswedstrijd was een verdere showcase van het talent van Swol1894. Het team bestaande uit Natasja Strengers, Joselien van Schuppen, Charlotte van Schuppen, Saskia Gehrels, Bionda de Moor, Hélène Heersema, Jolinde van Zwolle en Cindy Engel behaalde een bronzen medaille met een score van 65,40 punten.

Opmerkelijk

Andere individuele prestaties waren ook opmerkelijk. Joselien van Schuppen verdiende een vierde plaats met haar technische solo. Terwijl Charlotte van Schuppen een achtste plaats behaalde. In de vrije duet wedstrijd zetten Bionda de Moor en Hélène Heersema een sterke prestatie neer en eindigden op de vijfde plaats met 65,40 punten.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen