Eerste Business Kickboxing Gala Zwolle komt eraan

Tabononkickboxinggala zwollesport2

dinsdag 19 september - 14:45

De allereerste editie van het Business Kickboxing Gala Zwolle vindt zaterdag 7 oktober plaats. Volgens de organisatoren Hanieh van Vilsteren, Tim Slager en Jurrian Meijntjes is het een uniek, energiek en nieuw evenement dat de perfecte combinatie belooft van sport, netwerken en entertainment.

Tijdens het exclusieve netwerkevenement gaan ondernemers uit heel Zwolle en Raalte samen de ring in om te vechten. Elke dinsdagochtend trainen de leden van de Businessclub Tabonon een uur lang met veel plezier. Na twee jaar ontstond de behoefte om ergens naar toe te trainen. En dat is het Business Kickboxing Gala Zwolle geworden.

Kunsthal

Het boksen vindt plaats op een speciale locatie, namelijk bij de voormalige IJsselcentrale van Zwolle die tegenwoordig gebruikt wordt als kunsthal door de beroemde kunstenaar Ronald Westerhuis. “Voor het eerst in heel Nederland vindt een kickboksgala plaats in de omgeving van een kunsthal. Bezoekers kunnen tijdens het evenement ook genieten van zijn prachtige kunstwerken”, aldus Van Vilsteren van sportschool Tabonon.

Sport en ondernemerschap

Dit gala biedt een kans om te zien hoe sport en ondernemerschap samenkomen om inspiratie en
groei te stimuleren. Of je nu een ervaren kickbokser bent of nog nooit een handschoen hebt
aangeraakt, het Business Kickboxing Gala belooft een geweldige avond te worden.
Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk je op www.tabonon.nl/businesskickboxinggala

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen