Tweede Zalsman Padel Open toernooi deze week bij TVZ 750

maandag 27 mei - 11:28

Na het succesvolle eerste Zalsman Padel Open toernooi van vorig jaar is vanaf zondag 26 mei het tennis- en padelcomplex ’t Zwartewater weer het toneel van mooie padelwedstrijden. Tot en met zondag 2 juni wordt namelijk het tweede Zalsman Padel Open gehouden, mede dankzij de ondersteuning van hoofdsponsor Zalsman en enkele co-sponsors.

De belangstelling voor het padeltoernooi was enorm groot: binnen 6 uur was het toernooi vol qua deelnemers. “Dat komt ook omdat we dit keer de deelnemers meer dan 1 wedstrijd willen laten spelen”, vertelt Edwin Oosterhof namens de organisatie van het TVZ 750-toernooi. “We hadden nog een beetje hoop dat de 3 nieuwe padelbanen net op tijd gereed zijn, dan kunnen we maar liefst 7 padelbanen inzetten. Maar die banen zijn net na het toernooi – eind juni – klaar.”

Deelnemers

Aan het toernooi doen niettemin toch nog veel padellers mee: 150 deelnemers. Zij strijden om de winst in 12 sterktecategorieën, variërend van HD 1/2/3 en DD 4 tot aan DD9 en GD9.

Finaleweekend

Na de poulewedstrijden van deze week week vinden in het komende finaleweekend alle finales plaats in de volgende sterktecategorieën: van de 9 tot aan de 1/2/3. En dat brengt op elk niveau spannende wedstrijden met zich mee. Dit keer wordt op vrijdagavond 31 mei met hulp van DJ Daan een heerlijke feestavond gehouden met verloting. Wees welkom om te kijken en mee te doen aan de feestavond.

(Bron: https://www.tvz750.nl/index.ph

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen