Uniek sportief Zomerkamp voor kinderen

Summercamp Snowsports Zwolle Sport

woensdag 19 juli - 08:01

In een tijd waarin bewegen en avontuur voor kinderen steeds belangrijker worden, is er goed nieuws voor alle sportieve kinderen tussen de 8 en 15 jaar. Verschillende toonaangevende sportbedrijven in Zwolle slaan de handen ineen om een spectaculair Extreme Sports Summercamp te organiseren. Klimmen, snowboarden, survivalrun, skaten, skiën en trampoline springen. Welk kind wil dat nou niet?

Deze unieke samenwerking biedt kinderen de kans om deze zomervakantie te genieten van uitdagende en leuke sporten. Of je nu uit Zwolle komt of daarbuiten, er is geen enkele reden om je deze zomer te vervelen. De deelnemende sportbedrijven Snowsports Zwolle, Thor Survivalrun, Skatepark Zwolle, Boulderhal Roest en Funzone hebben de krachten gebundeld om een buitengewoon zomerkamp te organiseren waarin beweging, avontuur en plezier centraal staan. Met heel veel leuke activiteiten, zullen kinderen de tijd van hun leven hebben terwijl ze nieuwe dingen leren en onvergetelijke herinneringen maken. Dit summercamp is bedoeld voor alle kinderen tussen de 8 en 15 jaar en belooft een onvergetelijke ervaring te worden, ongeacht de sportieve achtergrond.

Naast de gave activiteiten wordt ook gezorgd voor de inwendige mens. Het Weeshuys uit Zwolle is namelijk ook van de partij om de deelnemers te voorzien van heerlijk eten en drinken. Zo kunnen de kinderen vol energie blijven genieten van alle avonturen die het summercamp te bieden heeft.

Het Zwolse summercamp is op meerdere momenten in de zomervakantie en drie dagen achter elkaar. Er zijn dus meerdere startmomenten zodat er altijd wel een geschikte periode is om deel te nemen (week 31, 34 en 35). Het programma start om 10:00 uur en om 16:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Voor meer informatie en het reserveren verwijzen wij naar www.snowsportszwolle.nl/summercamp.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen