VC Zwolle organiseert Open Oliebollentoernooi

woensdag 20 december - 09:54

Wie in de kerstvakantie gezellig wil volleyballen, is bij VC Zwolle aan het juiste adres. Deze volleybalvereniging organiseert donderdagavond 4 januari een volleybaltoernooi voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Naast een lekker potje volleybal, kunnen de deelnemers ook genieten van een heerlijke oliebol of appelflap en een heerlijk glas chocolademelk. Dankzij een subsidie van het Postcode Loterij Buurtfonds is de inschrijving volledig gratis.

Praktische informatie

Het Open Oliebollentoernooi vindt plaats op donderdag 4 januari om 19.00 uur in Landstede Sportcentrum (Zwolle). Iedereen die ouder is dan 12 jaar is welkom: je hoeft dus géén lid te zijn van VC Zwolle. Bij de indelingen van de teams houden we rekening met de volleybalervaring van de deelnemers. Deelname en de versnaperingen zijn gratis. Je kunt je alleen of samen met anderen opgeven. Zo maken we er samen een gezellig toernooi van! Ga naar www.vczwolle.nl voor meer informatie.

Top 3

Ben je helaas verhinderd voor dit toernooi of beoefen je liever een andere sport? Check dan het artikel ‘Top 3: decembertoernooien 2.0’ voor nog meer sporttoernooien gedurende de kerstvakantie.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen