VC Zwolle Topvolleybal gaat Europees

Zwolle Sportvolleybal VC Zwolle Topvolleybal Zwolle01

woensdag 20 september - 07:00

Nog precies drie weken en dan is het zover. Dan spelen de volleybalsters van VC Zwolle Topvolleybal hun eerste Europese wedstrijd ooit. In Athene tegen Panathinaikos, al jaren de nummer één in Griekenland.

Een week later, woensdag 18 oktober is de return in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. De aanvang is 20.00 uur. De voorverkoop is inmiddels begonnen en tickets zijn via de social mediakanalen van VC Zwolle Topvolleybal te koop. De club doet er alles aan om een vol huis te krijgen én door te gaan naar de volgende bekerronde in de zogenaamde Challenge Cup.

Competitie

Het weekend ervoor begint voor de ploeg van de nieuwe trainer Pascal Veneman de competitie. Op zondag 8 oktober om 20.00 uur is Voltana de tegenstander in Zwolle. In oktober spelen de volleybaldames nog op zaterdag 14 oktober in Sint Anthonis tegen Somas Activa en op zaterdag 21 oktober is het VC Zwolle Topvolleybal-Sneek. Woensdag de 25ste is in Borne de uitwedstrijd tegen Apollo uit en de 28ste neemt Zwolle het thuis op tegen Sliedrecht.


Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen