Voorrondes schoolvoetbaltoernooi groot succes

woensdag 27 maart - 09:10

De voorrondes van het schoolvoetbaltoernooi zitten er bijna op. Vandaag, 27 maart, is de laatste voorronde van het toernooi bij VV Berkum.  Het schoolvoetbaltoernooi is hét toernooi waar veel kinderen elk jaar weer naar uitkijken, maar zonder bijvoorbeeld scheidsrechters, voetbalvelden, ballen, kantine en kleedkamers geen voetbaltoernooi. Daarom een waardering voor de clubs voor de samenwerking met een terugblik op de mooie toernooidagen.


Reels voorrondes schoolvoetbaltoernooi (@sportservice038)

SV HTC

De eerste voorronde van het schoolvoetbaltoernooi speelde zich af bij de club SV HTC op woensdagmiddag 6 maart. Groep 5 t/m 8 hebben in het zonnetje kunnen laten zien wat ze in zich hadden en vooral veel plezier maken in het sporten met zijn allen. Maar liefst 72(!) teams waren aanwezig die dag.

ZAC en Zwolsche Boys

Bij ZAC én Zwolsche Boys waren er maar liefst 6 velden beschikbaar voor dit mooie toernooi. Ondanks dat het zonnetje zich niet liet zien hebben alle kinderen super goed tegen elkaar gevoetbald. Na bij HTC 72 teams te hebben gehad, waren het er hier maar liefst 88 teams die vijf uur het sportpark gevuld hielden. Een zeer geslaagde dag!

WVF en CSV'28

De derde voorronde van het schoolvoetbaltoernooi waren in Westenholte/Stadshagen bij WVF en CSV'28. Het was een fijne dag met het heerlijke weer en de strakke velden van de twee clubs. WVF bestuurslid Arjan Katoele is blij dat het toernooi zich onder andere bij WVF afspeelt: "Dit is een hartstikke leuk toernooi. We zijn een verbindende club binnen Westenholte. Er zitten veel scholen in de buurt, dus het is ook belangrijk voor WVF dat de schooljeugd hier kan voetballen en kennis kan maken met de club en het spel."


VV Berkum

Op woensdag 27 maart is de laatste voorronde bij de club VV Berkum. Voor de laatste keer dit jaar doen de kinderen allemaal hun best om in de finales in april bij Be Quick'28 te komen én natuurlijk om hartstikke veel plezier te maken. Supporten op het sportpark mag natuurlijk altijd. Houdt je daarbij wel aan de regels die hierbij komen kijken. Dit om de kinderen zo goed mogelijk te kunnen laten genieten van het toernooi.


De finales van het schoolvoetbaltoernooi zijn op woensdag 17 april en het schoolvoetbaltoernooi voor groep 3/4 is op woensdag 12 juni.


(Foto: Zwolle Zuid Nieuws)

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen