Westenholterun krijgt 5e aflevering

donderdag 27 juni - 13:25

De Westenholterun wordt in de laatste week van juni voor de vijfde keer in Zwolle georganiseerd. Vrijdag 28 juni wordt er gestart en gefinished op Sportpark de Weidesteen.

De Westenholterun kent zes onderdelen. De kidsrun 400 meter (6 t/m 9 jaar), kidsrun 800 meter (10 t/m 12 jaar), Powerwalk 10 kilometer, reguliere 10 kilometer, 4 Engelse Mijl en de Stratenteam 4 Engelse Mijl. Inschrijfgeld voor de kinderruns zijn €8, de volwassen afstanden hebben een inschrijfgeld van €15,50.

Vrijwillgers

Ook de Westenholterun zoekt naar vrijwilligers. Om te ondersteunen bij het hardloopevenement van dit jaar. Er wordt dit jaar gelopen voor de Stichting 112 Nepal. Stichting 112 Nepal ondersteunt kleinschalige projecten gericht op het welzijn en de toekomst van kinderen. Projecten zoals de ver- en herbouw van het Firefly kindertehuis en het bouwen van scholen in de uitlopers van de Himalaya.

Warmlopers

Het hardloopevenement wordt georganiseerd door de hardloopgroep De Warmlopers. Jan van Bakker, onderdeel van de groep schrijft op zijn site trots te zijn op het tot nu toe opgehaalde geld en hoopt lang door te gaan. “Ik ben er trots op om het boegbeeld te mogen zijn van deze hele mooie groep lopers. Allemaal mensen, die hun passie voor hardlopen graag willen delen en daarnaast zich graag willen inzetten voor het welzijn en welbevinden van onze medemens. Wat mij betreft gaan we hier nog lang mee door!”

Inschrijven voor De Westenholterun kan nog tot donderdag 27 juni 23.00 uur.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen