XOXO Dance Company: Zwolse dansschool waar je je thuis voelt

Zwolle Sport Dansen Lint

donderdag 20 april - 10:11

XOXO Dance Company is een dansschool die op allerlei niveau' s optreed. Van ervaren dansers tot beginnelingen. Wat altijd hetzelfde is, is de enthousiaste, geduldige en creatieve begeleiding.

De dansschool focust zich op urban dance. Met succes. Op het EK HipHop 2022 in Kalkar keerde de dansschool terug met maar liefst twee Europese titels. 

Het niveau bij de club ligt hoog en eigenaresse Xoë Sorée weet wel hoe dat kwam; "Ik was  19 jaar toen ik met XOXO Dance Company begon, het was in eerste instantie vooral bedoeld voor mensen die het leuk vinden om met elkaar te trainen en af en toe aan een wedstrijd mee te doen. Voor de leuk dus, maar we merkten vrij snel dat er veel animo was voor iets nieuws binnen Zwolle. De stad liep voor ons gevoel een beetje achter, niet dat er geen kennis was, maar er werd niet veel uitgehaald. De sterke dansers gingen naar urban dansscholen in het westen, hier was geen passend aanbod. Er kwamen veel mensen op de eerste audities af, dat zag ik als een kans die ik moest grijpen.” zo vertelt Sorée tegenover De Stentor.

Naast danswedstrijden, zoals het EK, biedt XOXO Dance Company ook workshops en dance events aan. Waarbij de dansers aan het werk gaan met nationale en internationale choreografen.

Maar ook voor beginnelingen is er genoeg te beleven bij de dansschool, vandaar dat XOXO ook vrijblijvende proeflessen aanbiedt. Op deze manier kan iedereen ontdekken of dansen iets voor jou is. Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles door dit formulier in te vullen.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen