ZAC zoekt vrijwilligers voor de Hanze Trophy

maandag 25 maart - 14:13

Voor het internationale jeugdvoetbaltoernooi de Hanze Trophy op zaterdag 30 en zondag 31 maart is voetbalvereniging ZAC nog op zoek naar vrijwilligers. Zo'n 90 teams uit Engeland, Schotland, Ierland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Nederland doen mee aan dit mooie voetbalspektakel. Samen spelen zij meer dan 500 wedstrijden tijdens het toernooi. Voor de locatie “Sportpark Jo van Marle” (ZAC) is de vereniging vooral nog op zoek naar scheidrechters en parkeerbegeleiders, maar ook mensen voor de horeca zijn welkom.

Scheidsrechters
De leeftijdscategorieën die bij ZAC op sportpark Jo van Marle spelen zijn O11 (half veld), O13, O14 en O17. De speelduur is 2 x 14 minuten (zonder rust) per wedstrijd. Op zaterdag 30 maart starten de eerste wedstrijden om 11.30 uur en de laatste wedstrijden om 17.30 uur. Op zondag 31 maart wordt er om 9.30 uur afgefloten en worden de laatste finales gespeeld om 15.30 uur. Een scheidsrechters diploma is geen vereiste, wel vragen we ervaring met het fluiten van (jeugd)wedstrijden.
Op dinsdag 26 maart is er van 19.30 – 20.30 uur een scheidsrechters avond in de kantine van SVI op sportpark De Siggels. Hier krijgt je uitleg over de spelregels van het toernooi.

Parkeerbegeleiders
De parkeerbegeleiders leiden het verkeer bij de ingang van het sportpark en op de parkeerplaats in goede banen. Personenauto’s worden naar een parkeerplek verwezen en bussen moeten na het afzetten van de spelers worden doorverwezen naar de parkeerplaats van SVI.

Horeca
Ook achter de bar in onze kantine, in de keuken (snacks en broodjes) en in de horecatent kunnen wij nog mensen gebruiken om de honderden spelers en hun begeleiders van eten en drinken te voorzien.

Beleef de Hanze Trophy
Voetbalverenigingen SVI en ZAC organiseren samen de feestelijke twintigste editie van de Hanze Trophy. Meedoen aan een internationaal toernooi is voor veel jeugdspelers een ervaring om nooit te vergeten. En niet alleen voor de spelers. Ook voor alle vrijwilligers is het een geweldige belevenis. Op zaterdagavond ben je van harte welkom bij het toernooifeest bij SVI.

Interesse?
Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit fantastische voetbalspektakel? En wil je ons een halve, een hele misschien wel twee dagen helpen? Neem dan contact op met Bert Schiphorst via hanzetrophy@zac.nl.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen