Zet jouw sportclub op de kaart en doe mee aan de Nationale Sportweek

Zwolle sport nationale sportweek 1

woensdag 16 augustus - 10:03

Van 15 tot en met 24 september is de 20e editie van de Nationale Sportweek. Jij als sportclub kan meedoen. In samenwerking met NOC*NSF zet je jouw sport én sportclub op de kaart. Hoe? Door de sport een boost te geven. Dit doe je bijvoorbeeld door toffe activiteiten te organiseren waarbij je in de Nationale Sportweek extra aandacht creëert door middel van campagne beelden die je kan opvragen via NOC*NSF. Dit is dé week waar (nieuwe) sporters jouw sport kunnen uitproberen!

Sport inspireert, verbindt en een belangrijke bijdrage aan de samenleving en ieder individu. Deelnemen aan sport of vorm van bewegen betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Tijdens de Nationale Sportweek, initiatief van NOC*NSF, is het doel om zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier te laten sporten en bewegen. Ieder op zijn eigen manier. En bij jouw sportclub staan jouw deuren open om (nieuwe) sporters laagdrempelig kennis met het sport- en beweegaanbod bij jou of elders in de buurt. Doe jij ook mee? Meld je aan voor de nieuwsbrief: portal.nocnsf.nl/aanmeldformulier-NSW-sportclubs/

Organiseer sportactiviteiten
Hebben jullie leuke ideeën voor sportactiviteiten? Voer ze uit tijdens de Nationale Sportweek! Des te meer geluid, des te meer succes. Vergeet niet SportService Zwolle in te lichten via: verenigingssupport@sportservicezwolle.nl op de hoogte te stellen van georganiseerde activiteiten. Zij kunnen vaak nog extra ondersteuning bieden.

Waarom meedoen?

  • Kans op meer nieuwe leden;
  • Jouw club lokaal in de sportlight zetten;
  • Meeliften op de campagne van de Nationale Sportweek;
  • Toegang tot de campagne toolkit.

Toolkit
Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de Nationale Sportweek toolkit. In deze toolkit vind je inspirerende voorbeelden en diverse templates die je, indien gewenst, kan personaliseren om jouw sport te promoten tijdens de sportweek.

Samen sterker
Een vitaal Nederland bereik je niet alleen: hoe meer sportclubs meedoen met de Sportweek, hoe meer sporters we samen bereiken. Sluit aan bij de activiteiten vanuit de Nationale Sportweek voor extra activatie.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen