Zwem4daagse in Openluchtbad Zwolle

589b3ce9 2d40 42e2 94b5 2e3c390eb884 thumb1920

maandag 10 juni - 13:17

De Nationale Zwem4Daagse staat weer voor de deur. Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni zijn leden en niet-leden van het Openluchtbad Zwolle van harte welkom om mee te doen aan dit feestelijke zwemfeest. Je zwemt 4 dagen lang 500 meter (10 banen) in het banenbad.

Inschrijven kan tot en met zondag 23 juni online. Op maandag 24 en dinsdag 25 juni kan je je ook nog ter plekke inschrijven in het Openluchtbad. Deelnemers kunnen zich online inschrijven via: https://www.zwem4daagse.nl/ope...

Starttijden
Deelnemers aan de Zwem4daagse starten dagelijks tussen 16 en 18.30 uur. Na 19 uur is het bad weer beschikbaar voor de ‘normale’ badgasten. De jongste kinderen met alleen een A-diploma kunnen 250 meter zwemmen in het ondiepe damesbad. Je kan zelf kiezen welke rustdag je wilt. Maar 5 dagen zwemmen mag natuurlijk ook.

Kosten
Kosten van deelname zijn €5 voor leden van het Openluchtbad en leden van zwemvereniging Swol1894. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Dan betaal je €7,50. Je kunt je knipkaartje afhalen op maandag of dinsdag in het Openluchtbad, als je start met jouw Zwem4daagse. Een online inschrijfbewijs is niet nodig om mee te nemen. Op donderdag en vrijdag deelt het bestuur van de Vereniging de welverdiende medailles uit aan alle deelnemers.

Programma
Elke dag is er iets leuks te doen naast het banen zwemmen, zoals live muziek, een springkussen, een demo van Capoeira en de Reddingsbrigade en nog veel meer. Volg www.openluchtbadzwolle.nl voor het programma.

Ledenstop
Dit jaar heeft de Vereniging Openluchtbad Zwolle haar ledenaantal gemaximeerd op 8500. Dit aantal was binnen een week na het einde van de voorverkoop (begin mei) bereikt. Dit betekent dat het Openluchtbad dit seizoen helaas geen nieuwe leden kan verwelkomen. Introducees zijn nog steeds welkom, mits de veiligheid het toelaat.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen