5 vragen aan Dion Reijnen, operationeel manager bij Victorium

donderdag 28 maart - 11:33

Victorium is met 9000m2 het grootste multifunctionele sportcomplex in de regio Zwolle. Sinds 2021 een 'thuis voor winnaars'. Maar welk belang zien zij in dit sportplatform? We vroegen het Dion Reijnen, operationeel manager bij Victorium.

 1. Wat voor een bedrijf, organisatie of sportaanbieder is Victorium precies en wat is jouw rol daarin?
  "Victorium is een toegankelijk en multifunctioneel sportcomplex, met faciliteiten en benodigdheden voor breedte- en topsporters, op iedere leeftijd en elk niveau. Daarnaast hebben wij diverse vergaderruimtes en uitstekende horecafaciliteiten. Mijn rol is voornamelijk om de organisatie operationeel draaiende te houden. Daarnaast ben ik aanspreekpunt voor onze huurders, de sportverenigingen, het bedrijfsleven en het onderwijs."
 2. Zwolle Sport is het online sportplatform van Zwolle en recent gestart, wat zijn jouw eerste indrukken?
  "
  Supermooi platform waarin sport- en beweegliefhebbers echt wat aan hebben. Dit heeft de stad echt nodig. Namelijk: Zwollenaren gaan hier veel plezier aan beleven omdat ze eindelijk vanuit één platform al het sport- en beweegaanbod kunnen inzien. Daarnaast kunnen sportaanbieders, zoals Victorium, hun sportaanbod/events op een goede manier onder de aandacht brengen. Kortom, iedereen wordt hier beter van. "
 3. Wat is voor jou de reden om partner te worden van Zwolle Sport?
  "
  Dit platform ademt sport en is voor elke Zwolse Inwoner. Dit komt overeen met onze visie rondom sport en bewegen. Hier willen wij als Victorium graag bij aanhaken."
 4. Wat is jullie bijdrage aan Zwolle Sport?
  "
  Een accommodatie bieden waarin iedereen welkom is op elk niveau, van jong tot oud. Daarnaast een plek waar je kunt verenigingen, borrelen, bij kunt kletsen en overwinningen kunt vieren."
 5. Je mag een algemene oproep doen aan sportend en bewegend Zwolle. Hoe luidt die?
  "
  Iedereen is welkom! En kom een keer langs voor een rondleiding, kopje koffie, een lekkere lunch, potje padel/squash of maak kennis met de andere sporten."

Dion Reijnen, operationeel manager Victorium

Dion Reijnen, operationeel manager Victorium

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen

Volg ons op social media