5 vragen aan Els Evenboer, bestuurslid Djopzz VC Zwolle Topvolleybal

donderdag 15 februari - 12:05

De volleybaldames van Djopzz VC Zwolle Topvolleybal blijven maar scoren.  Bovenaan in de landelijke competitie, meespelen op Europees niveau én de landelijke bekerfinale halen. Zwolle Sport is trots dat Djopzz VC Zwolle Topvolleybal onze partner is. Welk belang zien zij in dit sportplatform? We stellen Els Evenboer, bestuurslid van de club vijf vragen. 

 1. Wat voor een bedrijf, organisatie of sportaanbieder is Djopzz VC Zwolle Topvolleybal precies en wat is jouw rol daarin?
  "Ik ben bestuurslid bij Djopzz VC Zwolle Topvolleybal. Daarin heb ik afgelopen jaren de rol als voorzitter op mij genomen, maar we rouleren binnen het bestuur met deze functie die nu door Edwin van den Broeke wordt vervuld. Ik ben op dit moment vanuit het bestuur verantwoordelijk voor de afstemming met onze maatschappelijke partners, onder andere Regio Zwolle United en sportieve partners. Daarbij moet je denken aan de samenwerking met VC Zwolle, de afstemming met Landstede Hammers, onze partnerclubs in de regio en ook met Sportservice Zwolle. Omdat we een relatief klein bestuur zijn, draai ik af en toe ook mee in de commercie."
 2. Zwolle Sport is het online sportplatform van Zwolle en recent gestart, wat zijn jouw eerste indrukken?
  "
  Ik vind het een mooi platform waar relevante informatie omtrent diverse sporten gedeeld wordt. Het is soms lastig om het overzicht te houden van alle sportactiviteiten, nieuwsberichten en ontwikkelingen, maar dit sportplatform vervult zeker een behoefte."
 3. Wat is voor jou de reden om partner te worden van Zwolle Sport?
  "
  Vanuit Djopzz VC Zwolle Topvolleybal vinden we het belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio en ook de samenwerking en afstemming daarin te zoeken binnen het volleybal, maar ook daarbuiten."
 4. Wat is jullie bijdrage aan Zwolle Sport?
  "
  Vanuit de topsport hebben we de verbinding met de breedtesport hard nodig, net als de afstemming met andere (top)sporten. Bijvoorbeeld als het gaat om het organiseren van evenementen rondom wedstrijden). Op die manier zorgen we binnen de regio Zwolle voor een gevarieerd sportaanbod en waar mensen naar toe kunnen om zelf aan deel te nemen of als supporter een sportieve bijdrage te leveren. Doordat je weet wat er leeft, speelt en georganiseerd wordt, kan je dat beter op elkaar afstemmen en kennis van nemen. Door het platform hiervan op de hoogte te brengen, dragen we ons steentje daar aan bij."
 5. Je mag een algemene oproep doen aan sportend en bewegend Zwolle. Hoe luidt die?
  "
  Vanuit Djopzz VC Zwolle Topvolleybal nodigen we iedereen van harte uit om een wedstrijd te komen kijken in de mooiste sporthal van Nederland, het Landstede sportcentrum. En zie je mogelijkheden om met ons samen te werken – op wat voor manier dan ook – voel je vrij om contact met mij op te nemen. Dan praten we daar over door."

Els Evenboer, bestuurslid Djopzz VC Zwolle Topvolleybal

Els Evenboer

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen

Volg ons op social media