Top 3: Sportieve uitjes in de meivakantie

donderdag 2 mei - 09:57

Lijstjes zijn leuk, dat vinden we bij Zwolle Sport ook! De meest afwisselende onderwerpen kunnen voorbijkomen in de top 3, van de mooiste mountainbike routes tot de leukste wintersporten. Met deze keer: drie sportieve uitjes voor in de meivakantie.

Zwembad de Vrolijkheid

In de meivakantie heeft Zwembad de Vrolijkheid een aantal leuke activiteiten op de planning staan voor kinderen. Zo kunnen kinderen Zeemeerminzwemmen, een competitie wie het hoogste bommetje kan maken, discozwemmen, stormbaanrace, watervoetbal en nog veel meer beleven in het Zwolse Zwembad.

Voor meer informatie over de activiteiten, kijk op de site: https://www.kidsproof.nl/Zwolle/Uitagenda/Zwembad-De-Vrolijkheid/meivakantie-activiteiten-zwemmen-zwolle/zondag-28-april-2024

Bevrijdingsfestival Overijssel

Op zondag 5 mei vieren we met zijn allen dat Nederland alweer 79 jaar vrij is van oorlog. Dit doen we in Zwolle elk jaar met het ‘Bevrijdingsfestival Overijssel’. Op het festival zijn verschillende dingen te doen. Veel heeft te maken met muziek en dans, maar wist je dat er ook sport te vinden is op het festival?

De Zenmeesters uit Zwolle geven ‘Ouder en kind yoga’ op de familieweide. Tijdens ‘Ouder en kind yoga’ ga je samen bewegen, spelen en heb je vooral plezier. Samen op avontuur, doormiddel van yogahoudingen, oefeningen en spelletjes. Aan het einde van de les kun je samen ontspannen en zo de dag relaxt vervolgen.

Kinderen van 4 t/m 10 jaar zijn welkom om mee te doen samen met een (groot)ouder. Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan, kun je meedoen!

Kijk wat er nog meer te beleven valt op het Bevrijdingsfestival in Zwolle: https://www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl/

Friday Night Sup

Op vrijdag 10 mei gaat de Friday Night Sup van start. Suppen door de gracht van Zwolle op vrijdagavond, dat is leuk!

De Friday Night SUP Zwolle zal vanaf Blue Bayou op Het Rode Torenplein in Zwolle starten en eindigen. Niveau is onbelangrijk en iedereen is welkom om aan te sluiten. Ook met eigen board(s) ben je welkom om mee te peddelen en kost deelname niets.

Stand Up Paddle op de stadsgracht tijdens zonsondergang is een bijzondere ervaring, de stad is mooi verlicht en de waterbeleving is ook groter. We verzamelen op de 10 mei om 20:00 uur op de kade naast Blue Bayou.

De gracht van Zwolle leent zich uitstekend voor deze toffe watersport. In een grote groep peddelen we vanaf het Rode torenplein door de Thorbeckegracht , langs Pelsertoren, De Sassenpoort en De Peperbus! Bij heel mooi weer kun je halverwege verkoeling zoeken onder de fontein naast de Burgemeester van Rooyensingel!
Op de kade van het Rode Torenplein wordt SUP instructie gegeven en is er alle ruimte voor vragen en/of hulp bij opstappen, alvorens we het water op gaan.

Opgeven kan via deze link: https://www.buitensportzwolle....

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen

Volg ons op social media