Top 3: Summercamps

DSC 0557

woensdag 12 juni - 10:30

De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent dat er weer zoals elk jaar summercamps worden georganiseerd. Wij hebben een lijstje gemaakt met drie leuke summercamps waar jij aan mee kan doen!

Meerdere grote sportorganisaties organiseren meerdaagse sportkampen om goed gebruik te maken van het mooie weer. Denk aan sporten zoals basketbal en voetbal waar jij druk mee kan zijn in het mooie zonnetje.

Pec Zwolle Voetbalkampen

Alle kinderen, ongeacht voetbalniveau, kunnen deze zomervakantie voetballen bij de PEC Zwolle Voetbalkampen! Voor jongens en meiden van 6 tot 15 jaar biedt PEC Zwolle een superleuke, unieke PEC Zwolle beleving aan. Voor zowel voetballers als keepers ligt een gevarieerd programma klaar met zowel trainingen, spelletjes en andere leuke activiteiten.

Ga voor meer informatie, de zomeragenda en aanmeldingen naar de site van Pec Zwolle.

Landstede Hammers Summer Camp

Naast de voetbalkampen, komt Landstede Hammers met een basketbal camp. De basketbalvereniging organiseert van 22 tot en met 24 juli twee verschillende camps.

Je kunt kiezen voor arrangementen met of zonder overnachting. Kies je voor de Day Camp dan volg je dagelijks het programma van 10.00 uur – 16.00 uur. Kies je voor het Overnight Camp dan volg je ook het avondprogramma vol gave side events en blijf je overnachten in de naastgelegen ZBC-hal.

Wat je verder kunt verwachten en aanmeldingen staat op hun site.

Extreme Sports Summer Camp

SnowSports Zwolle organiseert in de zomervakantie vier keer een summercamp. Het 3-daagse kamp heeft allerlei intensieve dingen op de agenda staan. Dus wil jij deze zomer niet relaxen maar bijvoorbeeld trampolinespringen of skiën. Dan ben je op het juiste adres. SnowSports Zwolle organiseert tijdens de drie dagen activiteiten van 09.30 uur tot 16.00 uur. Het variërende kamp wordt georganiseerd voor kinderen tussen 8 en 14 jaar.

Voor meer info en aanmeldingen kijk op de site.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen

Volg ons op social media