VC Zwolle Topvolleybal waardig uitgeschakeld

Zwolle Sportvolleybal VC Zwolle Panathinaikos04

donderdag 19 oktober - 00:27

Het is de volleybalsters van VC Zwolle Topvolleybal niet gelukt om in de Challenge Cup Panathinaikos uit te schakelen. Woensdagavond werd het in een sfeervol Landstede Sportcentrum uiteindelijk 1-3.

Dat was hetzelfde resultaat als vorige week in Athene. Toen en ook woensdagavond boden de Zwolse volleybalsters meer dan goed partij. Zeker in de eerste twee sets was het verschil nipt: 24-26 en 23-25. In de eerste set verspeelde Zwolle zelfs tot twee keer toe een voorsprong. 

Groot enthousiasme


De opdracht vooraf was duidelijk: om door te gaan had de thuisploeg met 3-0 of 3-1 moeten winnen om erop die manier een golden set uit te slepen. Dat gebeurde dus niet. Wel werd de derde set gewonnen met 25-21 tot groot enthousiasme van de ruim 1000 toeschouwers.
Set nummer vier ging weer naar de Griekse topclub: 18-25 en zo werd het 1-3. 

Gedenkw
aardig

Al met al mag VC Zwolle Topvolleybal terugkijken op een gedenkwaardig Europees avontuur. Veel tijd om er lang bij stil te zijn, heeft de ploeg niet. Zaterdag staat om 19.00 uur namelijk het competitieduel tegen VC Sneek op de volleybalkalender. Plaats van handeling is wederom het Landstede Sportcentrum.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen

Volg ons op social media